Vi kan løse enhver opgave inden for faget og tager gerne imod specielle udfordringer, som vi har løst mange af gennem årene.

​Kontakt os på telefon: 30 70 45 15 eller på mail: wulffbyg@wulffbyg.dk

Skal vi ringe dig op?​

Udfyld felterne, og vi kontakter dig

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Renovering af badeværelse står vi gerne for

Drømmer du om at få foretaget en renovering af badeværelse? Så kommer vi gerne og hjælper dig. Hos Murerfirmaet Wulff Byg har vi stor erfaring med diverse former for badeværelsesrenoveringer, så du kan trygt vælge os som din næste samarbejdspartner. Vi kommer mest i byerne Varde, Henne Strand og Esbjerg, men kommer også gerne uden for disse byer.

Uanset om dit badeværelse trænger til en komplet eller en mindre renovering, så står vi klar med professionel hjælp. Vi har den rette erfaring og det optimale værktøj til at løse store som små opgaver. Vi er et murerfirma, som er klar til at være din kreative sparringspartner gennem hele byggeriet – fra idé til virkelighed.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Den eksakte pris på en renovering af badeværelse afhænger af opgavens omfang. Her spiller blandt andet badeværelsets størrelse og antal m2 en rolle.​

Uanset hvilken opgave vi skal løse for dig, så vil du altid modtage en billig pris fra os. Trods de lave priser er vores arbejde altid af høj kvalitet.

Hvis du drømmer om mere plads på badeværelset i din lejlighed, så kontakt os for at få professionel rådgivning. Vi har stor viden om, hvordan du kan udnytte pladsen bedst muligt, samt hvilke materialer du bør vælge alt afhængig af dine behov og ønsker.

Kontakt os for flere informationer

Kunne du tænke dig flere informationer om, hvordan vi kan hjælpe dig med din renovering af badeværelse, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står klar til at tage en uforpligtende snak om dine ønsker.

Du kan kontakte os på telefon 30 70 45 15 eller på

mail wulffbyg@wulffbyg.dk. Så hører du fra os hurtigst muligt.​

Storformatfliser​

Indhent gratis byggetilbud

Murerfirmaet Wulff Byg

Sletten 120
6800 Varde

Mobil: ​30 70 45 15​

Mail: wulffbyg@wulffbyg.dk

​Skulle du mod forventning blive utilfreds med det arbejde, du har fået udført, bliver du glad for at have valgt en ...

Læs mere om byg garanti

​Vi er godkendt af kloak-mestrenes kvalitetskontrol

Murerfirmaet Wulff Byg

Sletten 120

6800 Varde

​CVR:26997216

Email:

wulffbyg@wulffbyg.dk

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke